Samen gezond ouder worden

Denkt en doet u mee?

Op 27 november van 19.00 tot 21.30 uur in de Soos is er een bijeenkomst voor inwoners en professionals uit MALT (Maasniel, Asenray, Leeuwen en Tegelarijeveld). Tijdens de bijeenkomst zijn er diverse presentaties over gezond zijn en blijven. We gaan met elkaar in gesprek over wat hiervoor nodig is. Ook staat er een verrassing voor u op het programma!

Locatie: de Soos, Pastoor Ramakersstraat 5 in Roermond.
Aanmelden is niet nodig  – Meer info: 0475-382702
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Zorgnetwerk Regio Roermond

Achtergrond info

Op 27 november organiseren we voor inwoners en professionals een vervolgbijeenkomst, 100 dagen na de eerste bijeenkomst op 27 augustus j.l.
Het doel van de bijeenkomst is hoe kunnen we er samen voor zorgen dat inwoners langer (nabij) (t)huis kunnen blijven wonen.
Op 27 augustus hebben we gesproken over behoefte en knelpunten en wat je morgen al anders kunt doen.
Op 27 november willen we enerzijds in gesprek gaan over wat we de afgelopen 100 dagen hebben gedaan en wat we de komende 100 dagen en de komende 2-3 jaar samen moeten doen om een stap voorwaarts te maken.
Er zijn interventies die je niet alleen of met een paar personen kunt, maar met velen samen (daar zijn de activiteiten voor de komende 2-3 jaar op gericht).

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Computerhulp gevraagd

  Hulp gevraagd: computerassistentie bij starter in centrum Echt. Vergoeding nader overeen te komen. Lees meer
 • Headline 1

  Scooter Kymco People S 45km

  Aangeboden een Nette goedonderhouden scooter met weinig km ,dus kan je daar nog lang plezier van hebben. Bijgeleverd een kettingslot en een helm De scooter is voorzien van een 12v en 2 usb stopkontakten. Lees meer
 • Headline 1

  Wip stoeltje

  Taupe kleur wip stoeltje nog in goede staat. Is oma overbodig geworden en daarom te koop aangeboden. Lees meer
 • Headline 1

  Wandelwagen

  Een dubbele donker bruine nu wandelwagen van het merk Urban jungle. Is wel al ouder maar nog goed om te gebruiken . Zitten 3 nieuwe banden op. Heeft 2 winterzakjen en regenhoes erbij. Kan in alle standen worden gezet dus ook geschikt voor de hele kleintjes. Lees meer
 • Headline 1

  Scootmobiel

  Blauwe scootmobiel van het merk Luna. Alles werkt nog prima. Stoel is draaibaar in beide richtingen. Goede accu die snelheid van 15 km p uur rijdt. Adapter is ook aanwezig. Deze scootmobiel gaat weg omdat hij niet meer gebruikt eird en iemand anders er nog veel plezier van kan hebben. Lees meer

Laatste reacties