Algemeen

Koningsdag 2019: Maasniel kleurt oranje!


Vorig jaar was de eerste editie van Koningsdag “nieuwe stijl” in Maasniel. Een zonnige en gezellige dag waar jong en oud zich prima vermaakte. Na zo’n eerste keer uiteraard met wat evaluatiepunten voor de organisatie, maar bovenal een mooie doorstart van een jarenlange traditie in Maasniel.

Na zo’n topdag is er maar 1 besluit mogelijk: op 27 april 2019 vieren we opnieuw Koningsdag in Maasniel op het terrein van Scouting St. Joris en de Soos Eigen Haard, gelegen aan de Past. Ramakersstraat 3 – schuin achter de kerk. In en rond hun gebouwen gaat het heerlijk bruisen: de onmisbare OranjeFiets Versierwedstrijd met optocht door Maasniel, de kinderrommelmarkt, een speciaal gebouwde hindernisbaan in Scoutingstijl en de samenwerking met Schutterij Sint Urbanus wordt echt een Schot in de roos! Natuurlijk kun je ook gewoon komen kijken, knutselen, schminken, en iets lekker komen eten of drinken Vanaf de start met de Koningskoffie tot aan de Meiboom op het Betjesplein is iedereen welkom!

Programma:

10.30u Koningskoffie (met gratis stuk vlaai bij uw kopje koffie)

11.00u Versierde Fietstocht Start van de parade door Maasniel

12.15u Start Kinderrommelmarkt / Hindernisparcours/Springkussen Verkoop FOOD, Knutseltafel, Schminken, Kinderkoning(in), Schot in de Roos, Voorlezen, Optredens, live muziek, poppenkast en nog veel meer

16.30u Stoet naar Betjesplein; Meiboom opzetten

Meer info: Koningsdagneel@gmail.com of kijk ook op de Facebookpagina van de Koningsdag Maasniel.
|Doorsturen