Muziek

Cuypers’ Podium: sopraan Cynthia Knoch
Met begeleiding van Foppe Jacobi en Isabelle Dosne

Door Gilsing lokale media

Het concert in het Cuypershuis op zondag 17 februari 2019 om 11.30 uur wordt verzorgd door sopraan Cynthia Knoch, met begeleiding van Foppe Jacobi en Isabelle Dosne. De entree is € 10,-. Reserveren kan via 0475 – 359 102 of museum@roermond.nl.

Cynthia Knoch brengt een gevarieerd vocaal programma met begeleiding van multi-instrumentalist Isabelle Dosne (blokfluit, contrabas en harp) en Foppe Jacobi op de Russische bajan accordeon.
Cynthia is oprichtster van het cabaret ensemble Lola Marie & Les Chats Noirs en heeft daarnaast in de afgelopen jaren als zelfstandige en onafhankelijke operazangers bijgedragen aan vele internationale opera -, operette - & oratorium producties.

Wereldwijd trad zij op met André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest. Daardoor heeft zij meegewerkt aan vele internationale televisieproducties, DVD specials, “Cinema Live producties en spraakmakende evenementen als het “Dresdner Opernball” en de “Britt Classic Awards”.

In 2009 rondde sopraan Cynthia Knoch haar bachelor of music af aan het Conservatorium Maastricht. In 2011 sluit zij haar zangstudie aan de Hogeschool voor de Kunsten (conservatorium) in Tilburg Cum Laude af met de titel “Master of Music”. In de periode daarna volgt zij een studie bij de bas-bariton Tom Krause en bereikt zij de finale van de prestigieuze internationale zangwedstrijd “Ad Honorem Mozart”. Als beloning ontvangt zij van de Stichting “Voice Art” een beurs voor haar verdere vocale ontwikkeling.

Cuypers’ Podium
De concerten worden georganiseerd in samenwerking met het Conservatorium Maastricht. Ze vinden plaats op zondag 17 februari en 17 maart 2019. Het optreden is steeds van 11.30 tot circa 13 uur. Het uitgebreide programma is te vinden op www.cuypershuis.nl.

Samenwerking Conservatorium Maastricht en Cuypershuis
Het Conservatorium Maastricht en het Cuypershuis vinden het belangrijk om studenten kansen te geven om zich op hoog niveau, experimenteel en artistiek onderscheidend te ontwikkelen. Daarom zetten zij jaarlijks een gezamenlijke programmering neer. De historische Cuyperszaal in Roermond is een van de bijzondere locaties in Limburg waar uitmuntende musici met een breed repertoire optreden.

Cuypers’ Podium: sopraan Cynthia Knoch
Met begeleiding van Foppe Jacobi en Isabelle Dosne

Zondag 17 februari 2019 van 11.30 tot circa 13 uur
Entree is 10 euro, reserveren kan via 0475 – 359 102 of museum@roermond.nl.

Cuypershuis, Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 – 359 102, www.cuypershuis.nl
Geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 16.30 uur

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Kinderstoel voor in de auto Maxi-Cosi

  Te Koop: Maxi-Cosi kinderstoel voor in de auto. Weinig gebruikt en is z.g.a.n Lees meer
 • Headline 1

  loungeset

  Te koop nog prima loungeset met tafel van het merk bois le duc met orginele grijze kussens (niet op de foto ) bezorgen is eventueel mogelijk. vraagprijs € 100 Lees meer
 • Headline 1

  Relaxfauteuil leer

  Relaxffauteuil handbediening zwart leer met draaivoet mooie degelijke fauteuil voor 200 euro is hij voor jouw heeft gekost 745 euro,wegens plaatsgebrek doen we hem e Lees meer
 • Headline 1

  Huishoudelijke hulp gevraagd

  Ondernemersgezin is op zoek naar huishoudelijke hulp (geen kinderen meer in huis) die ons een uurtje of 4 per week kan ondersteunen (kunnen er ook meer worden (tijden aanpasbaar naar uw eigen omstandigheden). Ons huis is bewust zo ingericht dat onderhoud (poetsen) makkelijk is. Vergoeding in overleg. Lees meer
 • Headline 1

  plaatjes kant en klaar / heb van elk nummer 1 stuk / elk is verpakt in folie / 0,20 per stuk / vzk+risico voor koper - alleen verzenden - Lees meer

Laatste reacties