Algemeen

Pasen bij de OLV Put Maasniel


Op 31 maart a.s. viert de Onze Lieve Vrouwe Put de start van de Paasdagen. We starten die ochtend met knutselen en spelletjes en gaan later in het programma op zoek naar de eieren die de paashaas heeft verstopt.

Zoals altijd houden we bij het zoeken een beetje rekening met de ervaren zoekers en de nieuwelingen. De bijeenkomst is bedoeld voor onze jongste Putleden, maar uiteraard zijn grote broers en zussen en alle vaders, moeders en andere familieleden van harte welkom om mee te komen en te genieten van de activiteiten van de kids en een heerlijk kopje koffie of thee.

Natuurlijk dagen we iedereen - groot of klein- uit om mee te doen om onze bijna al traditionele eitje tik wedstrijd.

Leden van de Put met kinderen in de bedoelde leeftijd ontvangen deze week de brief met het opgave formulier in de brievenbus. Deelname is gratis, maar vergeet niet om je even aan te melden!
Heb je de brief gemist of andere vragen over de activiteit? Mail ons even: OLVPutNeel@gmail.com

Bent u nog geen lid maar wilt dit niet missen, of vindt u het belangrijk dat we deze activiteiten in Maasniel blijven doen, dan bent u van harte welkom om lid te worden. gezinnen betalen 10 euro voor het hele jaar; 60+ en alleengaanden 6 euro. Voor informatie over het lidmaatschap kunt u ook terecht op bovenstaand emailadres.

We wensen iedereen een mooie aanloop naar de Paasdagen!
|Doorsturen